пʼятниця, 10 січня 2020 р.

Ой радуйся, Токмак, Син Божий народився!


«Христос народився! Славімо його!». Такими словами  на свято Різдва колядники віншували жителів Токмака, Молочанська та сіл Токмацького району.
8 січня тишу творчої роботи журналістів міськрайонної  газети «Таврія» порушив перелив дзвіночків. Згодом редакційний коридор наповнився пісне співом.
Це до нас завітали колядники - настоятель храму Верховних апостолів Петра і Павла отець Тарас, семінарист Дрогобичської духовної семінарії брат Марко з Анною,  вихованці недільної школи та учні Молочанської дитячої школи мистецтв. Із великою Віфлеємською зіркою, що ознаменувала народження Ісуса Христа, священики та діти пройшли до прес-центру. І вже тут  розіграли  вертеп «Різдво з Богом» - яскраве костюмоване дійство.
 Як розповів отець Тарас, дівчатка і хлопчики під час відпочинку у таборі міста Дрогобич вивчили ролі дійових осіб вистави, що переповідає історію Різдва Христового. А  тепер  показують вертеп землякам. 



Щоб радісна звіс­тка про народження Ісуса зву­чала велично, діти, багатоголосо і щиро,  виконали коля­дки та  різдвяні пісні.
Вони також  віншували журналістів газети «Таврія» , бажаючи їм щастя, здоров’я та добра. 
Директорка – головна редакторка газети «Таврія» Людмила Арман разом з колегами  зробили пожертву храму, подякували колядникам та обдаровували їх солодощами і цитрусовими.

Михайло АРМАН,
фото автора