пʼятниця, 10 січня 2020 р.

Токмацька порадниця. Місячне затемнення 10 січня 2020 року : як отримати користь від магічного дня


Ось і настав день місячного затемнення  10 січня 2020 року, яке матиме вплив на все живе на Землі.
Фахівці зазначають, що до цього дня потрібно бути готовим, оскільки Місяць впливає на припливи і відливи на планеті – і заодно на кровоносну систему і серце людського організму.
Місячне затемнення почнеться 10 січня о 21:07 по Києву. Пік припаде на 23:10, а завершиться воно вже 11 січня – о 01:12. Спостерігати місячне затемнення зможуть за сприятливих погодних умов жителі Європи, Азії та Африки.
У цей Місячне затемнення слід бути обережним при взаємодії з іншими людьми. Не варто спілкуватися з тими, хто налаштований проти вас і всього світу, лається, провокує вас, сіє навколо себе негатив і емоційно неврівноважений. Уникайте критики, осуду, поширення чуток і неперевіреної інформації, особливо якщо вона стосується не вас самих.
Приводьте в порядок думки, не дозволяйте уяві малювати похмурі картини і припиняйте внутрішній діалог, який нав'язливо звучить у вас в голові. Нехай ваша мова буде спокійною, неквапливою і розміреного. Обмірковуйте слова, перш ніж вимовити їх уголос.
Загальні рекомендації на день Місячного затемнення:
• Не починайте нічого важливого, а краще бездійте;
• Бажано, не лягайте спати в пік затемнення;
• Не піддавайте себе небезпеці і ризику;
• Не конфліктуйте і тримайтеся подалі від неврівноважених людей;
• Відстежуйте свої емоції, перебувайте в спокійному і розслабленому стані.
Місяць в цей день має величезну силу і потенціалом, здатним матеріалізувати ваші бажання. Тому в пік затемнення створюйте намір, пов'язаний з вашими почуттями, емоціями і внутрішнім станом. Зробіть для себе установку на радість і щастя!