вівторок, 18 лютого 2020 р.

Увага! У Токмаку «гастролюють» крадії барсеток з автомобілів


Сьогодні,  18 лютого  на оперативній нараді у мерії., представник  Токмацького відділеня поліції проінформував присутніх про заїзд у Токмак групи злочинців, які викрадають барсетки з машин довірливих громадян.
За словами поліціянта, схема крадіжок виглядає таким чином. Злодії на паркові обирають машину матеріально забезпеченої жертви, проколюють заднє праве колесо автівки і чекають. Власник нічого не підозрюючи сідає у машину, починає рух, а коли помічає що пробите колесо, вибігає подивитися, що трапилось. В стані емоцій, водій як правило залишає двері авто відчиненими. Цим і користуються злодії. Поки власник автівки вовтузиться біля пробитого колеса, через відкриті двері автівки зловмисники крадуть  барсетку з документами на авто, грошима  та іншими цінними речами.
Фото ілюстративне. З вільного доступу інтернету
Шановні водії! Пам’ятайте, виходячи з машини навіть на хвильку, не можна залишати там барсетку з грішми, одяг, документи та інші цінності. Обов’язково закривайте замки дверей автомобіля, виходячи навіть на кілька секунд, вмикайте сигналізацію та вживайте інших заходів безпеки.
Якщо ви потерпіли від такого злочину, працівники міліції просять не зволікати – терміново телефонувати на номер 102. Саме це допоможе правоохоронцям розкрити злочин по гарячих слідах.