вівторок, 18 лютого 2020 р.

Знай наших. Талановитим школярам Токмака вручено відзнаки мерії


Сьогодні, 18 лютого під час оперативної наради у міській раді відбулося урочисте нагородження обдарованих школярів.

Як зазначила у своєму  вітальному  слові завідувачка міським відділом освіти Світлана Черкасова, Токмак, його навчальні заклади багаті талантами. А обдаровані учні, які посідають призові місця і стають переможцями міжнародних змагань, Всеукраїнських конкурсів та предметних олімпіад – справжній скарб нашого міста. Зусилля таких дітей і їхні успіхи  помічені владою і керівництвом відділу освіти та були винагороджені.
З теплими словами вітань звернувся до школярів і секретар Токмацької міської ради Олександр Чуб. І вручив їм Подяки.
Подяки міського голови Ігоря Котелевського отримали:  

Олексій Задорожний , учень 11 класу закладу загальної середньої освіти №2 за активну участь в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу  учнівської творчості

«Об'єднаймося ж, брати мої!» та ІІІ місце у номінації  «Поезія».



Владислава Дергун і Маргарита  Шмалько, учениці 9 класу навчально-виховного комплексу №11, за активну участь в обласному етапі  Всеукраїнського конкурсу  учнівської творчості  «Об'єднаймося ж, брати мої!» та ІІІ місце у номінації  «Проза», роботи  «З вірою у Токмак».
Дар`я Кошель , вихованка гуртка «Знавці лікарських рослин» Центру дитячої та юнацької творчості (керівник Т.Малєва), Анастасія Ковтуненко та  Олександр Яровий, вихованці гуртка «Декор» ЦДЮТ (керівник І.Рогова)  за активну експериментально-дослідницьку, пошукову діяльність та творчий підхід в рамках обласного етапу Всеукраїнської акції «Грак – птах 2019 року».




Михайло АРМАН,
фото автора