суботу, 29 лютого 2020 р.

Посварилися? Присядьте на Лавочку примирення


Сьогодні, 29 лютого у Токмаку на Алеї закоханих встановили Лавочку примирення.

Ініатором встановлення ще одного оригінального арт-об`єкта у самому центрі нашого міста виступив Анатолій  Сніжко, керівник Токмацького паливного складу. А втілити ідею у життя йому допомогла його дружна родина. 
 Анатолій Олександрович має двох синів і доньку, та  5 онуків.
- Минулого року у Луцьку я побачив щось подібне і вирішив подарувати Лавочку примирення токмачанам. Я хочу, щоб сім`ї, у яких можливо щось там не ладиться, приходили сюди, сідали на лавочку, притулялися один до одного, зігрівали один одного теплом і відчували наскільки вони щасливі, - розповів Анатолій Сніжко.


До речі, Лавочка примирення – це не перший його подарунок рідному місту. У мікрорайоні «Залізничний», де розташований паливний склад за ініціативи Анатолія Олександровича і за підтримки трудового колективу висадили молодий сад з оріхами, вербами і липами. Та встановили фігурки журавлів.
Під час відкриття Лавочки примирення першими  на неї сіли Анатолій Сніжко  з  дітьми. 
Потім журналісти газет «Таврія» ( Михайло Арман) і «Наше місто Токмак» ( Віталій Голод). За традицією новий арт-об`єкт «обмили» ігристим вином.
Вже після відкриття Лавочка з кованим тюльпаном і написом «Тепло і затишок у вашій оселі» стала популярною фотозоною у перехожих, які побачивши новинку  залюбки фотографувалися на ній.



А що буде там завтра, в день масового святкування Масляної!
Людмила АРМАН