субота, 28 березня 2020 р.

Основне випробування коронавірусом у нас ще попереду


Астролог, який передбачив перемогу Зеленського, назвав «смертельний» місяць коронавіруса і дату закінчення карантину.

Коронавірус не забере в Україні стільки життів, як в Італії, проте економічні наслідки можуть бути катастрофічними.
Про це заявив астролог Влад Росс у коментарі  Главред.
З астрологічної точки зору, Україна знаходиться під впливом зодіакального знаку Тілець, і це плюс для нас, стверджує Росс. За його словами, найбільш широке поширення захворювання і більш висока смертність від нього характерна для країн під впливом Козерога або Стрільця. Так, Стрілець – це Італія і Південна Корея, а Козеріг – Китай.
Крім того, за словами астролога, планета Меркурій, що  пов'язана з повітрям, 12 квітня перейде зі знака Риб, пов'язаного з поширенням інфекцій і вірусів, у знак Овна. І Плутон, який керує пандеміями та іншими масштабними глобальними процесами, розгорнеться 25 квітня, додав експерт.
Все це, на думку Росса, сприятиме затуханню епідемії.
Однак коронавірус забере ще чимало життів, вважає астролог.
"Найбільшу кількість смертей від коронавірусу в світі ми будемо спостерігати в першу декаду квітня, а після розвороту Плутона, тобто після 25 квітня, в травні, коронавірус поступово зійде нанівець", – прогнозує Влад Росс.
Але ми отримаємо лише тимчасовий перепочинок.
"Найімовірніше, коронавірус зникне, в тому числі і в Україні, ненадовго – він знову нагадає про себе у листопаді цього року. Восени світ чекає складний період, коли друге випробування коронавірусом буде супроводжуватися ще й світовою фінансовою кризою, наслідки якої будуть співставні з депресією 1929-1933 років", – застеріг Росс.
Нинішній карантин, за прогнозом Влада Росса, триватиме в Україні не довше, ніж до Великодня, в іншому разі наслідки для української економіки будуть катастрофічними.