середу, 8 квітня 2020 р.

Коронавірус змушує токмачан власноруч вирощувати вітаміни


А з якісним насінням мешканцям Токмака і району  допоможе магазин «Дачник», що розташований за готелем «Весна», на території оптової бази «Восток».
Насіннєвий магазин «Дачник» отримав дозвіл і працює на період карантину, дотримуючись санітарних  і протиепідемічних заходів. Тому покупців сюди впускають по одному і в масці.

- У нашому магазині представлений широкий асортимент насіння квітів і овочів популярних торгівельних марок. Жителі Токмака, Молочанська і сіл  і району  у нас можуть  придбати якісне родюче насіння овочів: капусти і  буряку, моркви, петрушки і  кропу, редиски, огірків і  помідорів, перцю солодкого,  кабачків, патисонів, кукурудзи,  баклажанів, цибулі, гороху, квасолі, баштанних культур  та багато інших, - розповіла господиня магазину «Дачник», підприємиця Наталія Чорна.
- Хочемо звернути особливу увагу на те, що ми пропонуємо свою продукцію не тільки жителям району і дачникам, а й тим, хто проживає у багатоповерхівках і зацікавлений у вирощуванні овочевих рослин в домашніх умовах в будь-який час року. Оскільки абсолютно всі овочеві культури є джерелами вітамінів і мікроелементів, необхідних для організму людини, ми радимо землякам не нехтувати можливістю вирощування мікрозелень  на балконі або підвіконні.
- Неважливо, які саме овочі Ви вирішите культивувати, головне, щоб це приносило Вам користь і задоволення. Бажаємо Вам успіхів у вирощуванні власної  вітамінної продукції, сприятливої погоди і врожайного року! – зазначила Наталія Чорна, запрошуючи жителів Токмака і району до магазину «Дачник» за якісним насінням овочевих культур і квітів.
Довідки за телефоном 097-925-32-36
Матеріал опубліковано на правах реклами

Шановні підприємці, рекламодавці

                                                            Редакція газети "Таврія"