вівторок, 12 травня 2020 р.

Ура! У Токмаку відновив роботу міський ринок. Фото


Сьогодні, 12  травня, після довготривалого закриття під час карантину у Токмаку  відновив роботу міський  ринок з торгівлі продуктовою  групою товарів.
Як розповів директор ринку Олександр Шпагін, адміністрація і підприємці виконали цілий ряд протиепідеміологічних заходів та підготувалися до торгівлі в умовах карантину через коронавірус.
На входах до ринку, що отримав дозвіл на торгівлю,  проводиться  обов’язковий  безконтактний  температурний скринінг ( у людей перевіряють температуру, в кого вона вище норми – забороняють заходити).

Не пускають на територію ринку і покупців без захисної маски.
На виконання вимог щодо профілактичних заходів протидії коронавірусної хвороби COVID-19 при здійсненні торгівлі харчовими продуктами на агропродовольчих ринках, у рибному ряду та м`ясному павільйоні місця торгівлі між продавцями та покупцями обладнані захисними екранами з плівки. 





 Весь товар накритий харчовою плівкою. Продавці у захисних масках і гумових рукавичках. На облавках – антисептики.
На території ринку запрацювали ряди з продажу овочів та фруктів, продуктові магазини, торгівельні точки підприємців, які облаштували їх згідно з вимогами. 


Перевіряв дотримання цих вимог начальник районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Запорізькій області Ігор Левченко..
Станом на 12 травня залишалися закритими  торгові ряди, де реалізовували промислові товари. Дозволу на їх роботу в умовах карантину Кабмін ще не давав.
Людмила АРМАН,
фото авторки