понеділок, 18 травня 2020 р.

Обрано виконавця проектно – кошторисної документації для палацу спорту


У березні 2020 року були підготовлені та надані на розгляд конкурсної комісії Асоціації «Енергоефективні міста України» заявки на отримання фінансування за кошти гранту в рамках проекту «Механізм підтримки послуг з підвищення енергоефективності в громадських будівлях», що фінансується з коштів Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) від імені Уряду Німеччини. Результат не примусив себе чекати довго і вже на початку квітня було отримано відповіді.
Згідно до рішення конкурсної комісії, обидві заявки міста Токмак на фінансування виготовлення проектно-кошторисної документації для Палацу спорту та ДНЗ № 23 «Вербиченька» за рахунок грантових коштів із співфінансуванням з боку міста на рівні 30% - були схвалені.

Участь у цьому конкурсі стало можливим лише тому, що місто Токмак учасник проекту «Енергоефективність у громадах ІІ».
 Подальшим кроком у цьому процесі стало підготовка технічного завдання на виконання проектно-кошторисної документації для потенційних учасників конкурсу.

16.04.2020 на сайті виконавчого комітету Токмацької міської ради було розміщене оголошення про прийом комерційних пропозицій (http://meriatokmak.gov.ua/index.php/5315-ogolosheno-konkurs-z-viboru-vikonavtsya-robit-z-rozrobki-proektno-koshtorisnoji-dokumentatsiji). Після завершення цього процесу, робочою комісією був проведений розгляд отриманих пакетів документів. 

Їх надійшло від двох учасників:

-  ТзОВ «Група Компаній «Сінерджі», з комерційними пропозиціями 186676,15 грн. вартість ПКД для Палацу спорту та 296715,79 грн. вартість ПКД ДНЗ № 23 «Вербиченька» відповідно;

-  ФОП Савченко В.П., з комерційними пропозиціями 165000,00 грн. вартість ПКД для Палацу спорту та 210315,65 грн. вартість ПКД ДНЗ № 23 «Вербиченька» відповідно;

Провівши аналіз наданої документації на відповідність вимогам та технічному завданню, переможцем було визначено ФОП Савченко В.П.

Тепер місто Токмак має повний пакет документів для участі у конкурсі на отримання фінансування за рахунок коштів ДФРР.

                          Пресслужба виконкому Токмацької міської ради