вівторок, 5 травня 2020 р.

Замість напрямків в районі з`являються дороги


ЯКІ ДОРОГИ ВІДРЕМОНТУЮТЬ У  ТОКМАЦЬКОМУ РАЙОНІ У 2020 РОЦІ

Розпорядженням голови обласної державної адміністрації Віталія Туринка у 2020 році заплановано проведення різних видів робіт Державним підприємством «Місцеві дороги Запорізької області». Зокрема, запланована реконструкція та будівництво, капітальний ремонт, поточний середній ремонт, які увійшли до Переліку об’єктів з відновлення доріг місцевого значення. 
В цьому році у кожному районі області визначено підприємство, яке відповідає за стан експлуатаційного утримання місцевої мережі доріг та зобов’язано спільно з ДП «Місцеві дороги Запорізької області» здійснювати заходи, направлені на підвищення безпеки дорожнього руху для водіїв, пасажирів та пішоходів.
По Токмацькому району:
Протяжність автодоріг загального користування місцевого значення в районі 268,9 км, в т.ч. обласних 155,4 км, районних 113,5 км.
Поточний середній ремонт не заплановано.
Роботи з експлуатаційного утримання виконує підрядна організація ТОВ «ІНКОМЦЕНТР-ІНВЕСТ».
На експлуатаційне утримання передбачено 5 018,9 тис. грн.
Ямковий ремонт виконано по автодорозі Токмак-Лагідне-Зарічне, на загальній площі 3 800 кв.м, орієнтовно на суму 2 660,0 тис. грн.
Роботи ведуться по автодорозі Приазовське - Новоспаське - Могутнє, виконано робіт на площі 900 кв.м, орієнтовно на суму 630,0 тис. грн.
За окремим договором ТОВ «БЕРДЯНСЬКБУДТРЕСТ» виконано роботи з ліквідації ямковості пневмоструменевим методом по автодорозі С081802 /Т-04-08/ - Новопрокопівка, виконано робіт на площі 633 кв. м.
Роботи ведуться по автодорозі Роботине - Успенівка - Вербове в с. Роботине. Потім роботи будуть виконуватись по автодорозі Токмак-Лагідне-Зарічне.
Загальна площа ремонту пневмоструменевим методом по договору 11 675 кв. м, на суму 2 880,0 тис. грн.
За повідомленням токмацької РДА