субота, 16 травня 2020 р.

Благодійна акція. Аграрії Токмаччини – людям похилого віку

Третій рік поспіль на Токмаччині проводиться акція «Люди похилого віку»,  яку започаткував голова Аграрної партії Токмацького району Сергій Катречко.
- Чому Сергій Катречко?
- Тому, що порядна людина, яка не пройде повз чужої біди, завжди допомагає нужденним, - розповів член Аграрної партії України, директор ПП «Агрофірма «Фектер» Володимир Безручко.-  Навіть після виключення з депутатів Токмацької районної ради (судова справа ще триває) є людяність та відповідальність у Сергія Катречка. Після приєднання Таврійської та Коханівської сільських рад до Розольської громади і  по суті розвалу Токмацького району він  не відсторонився від життя району та його мешканців. Допомагає чим може.
- Яка мета акції?
-Мета дуже проста. У нас на Токмаччині є літні люди,  яким нелегко живеться в умовах сьогодення. В цьому році було вирішено до Дня Перемоги надати допомогу у вигляді продуктових кошиків всім ветеранам,  хто народився до 1935 року включно. Літні люди Токмацького району отримали пакет з олією, згущеним молоком, крупами і макаронними виробами, чаєм і печивом.





-Це схоже на приготування до виборів, що мають відбутися восени 2020 року?
-Майбутні місцеві вибори тут ні до чого. Люди мають знати, що аграрії,  які мешкають та працюють на місцях, а не десь далеко,  куди не достукаєшся. Ми не  вибирали ту чи іншу особу, не враховували їхні симпатії до Аграрної партії. Ми допомогли літнім людям незалежно від політичних поглядів чи віросповідань, допомогли навіть тим, кого  ми не знаємо.
Пакети  з привітаннями до Дня перемоги розвезли сьогодні, 16 травня. Але не наша  провина в цьому. Вплинули і карантинні заходи,  і робота в полі.
-Чи була допомога аграріям в організації цього заходу?
-Так. Звичайно велика подяка у формуванні списків людей похилого віку сільським головам, секретарям сільських рад, працівникам сільських рад та об’єднаних територіальних громад.
За згуртованості членів Токмацької районної організації Аграрної партії доставлено 220 продуктових наборів літнім людям, які проживають у 48 селах Токмацького району. Також підготовлені пакети для товариства захисту сімей з дітьми –інвалідами та інвалідами дитинства.