субота, 13 червня 2020 р.

Все буде молодь. «Токмацькі підлітки проти COVID-19»


 Підведено підсумки  конкурсу на протидію поширенню коронавірусу «Teenagers vs COVID-19», що був організований командою підлітків UkrTeenScience спільно з Міжнародним фондом «Відродження». В числі його призерів – старшокласник ЗЗСО №6, член Молодіжної  ради Токмака Владислав  Кошель.

За умовами конкурсу його учасники (тінейджери  віком 13-18 років) повинні були  зняти соціальний ролик, провести наукове дослідження або представити ідею технічної чи ІТ-розробки. Учень Токмацького ЗЗСО №6 Владислав Кошель взяв  участь у цьому конкурсі в категорії «Соціальний проєкт». Ідея, яку він поширив зі своєю роботою – молодіжний канал, була запропонована йому радницею міського голови та секретарем Молодіжної ради Токмака Наталією Криворучко. Проект конкурсанта з Токмака за оцінками журі вийшов у фінал, де в нелегкому суперництві здобув третє місце.

- Крім заохочувальних призів, диплому та просто приємних емоцій Влад Кошель, як  переможець конкурсу, отримав грошовий приз. Як ви думаєте, на що вирішив витратити ці кошти юнак? Він прийшов до мене на роботу та запропонував придбати на свої «призові» стенди для малої зали  засідань виконкому міської ради. А на цих стендах оформити новини Молодіжної ради Токмака: склад, події, заходи, перемоги та досягнення учасників. Така молодь - надихає!!! Надихає на нові проекти та дії. Це перші залучені кошти за допомоги   і я точно знаю - далі буде! Звичайно, наша Платформа Суспільної Взаємодії допоможе у реалізації цієї ідеї, - розповіла радник Токмацького міського голови Наталія Криворучко.
Наші вітання Владиславу! Успіхів та наснаги у всіх починаннях на користь молоді міста!
Посилання на  конкурсну роботу Влада, відео  тут