понеділок, 20 липня 2020 р.

Літо-2020. Де у Токмаку працюють заклади з відкритими террасами і майданчиками.


Де у літню спеку можна перепочити в тіні  літнього майданчика, випити холодні напої або пообідати, прийти  на бізнес-ланч із колегами,  провести романтичну вечерю на красивій терасі.
Все це ви можете дізнатися у нашій добірці закладів харчування Токмака з літніми майданчиками і террасами, які в умовах карантину відновили свою роботу  і працюють з дотриманням встановлених санітарних правил та рекомендацій.
Закусочна «Чебуречна»
Розташована на  вулиці  Центральна, у міському сквері. Працює щодня з 10.00 до 23.00.
«Чебуречна» - це закусочна з 40-річною історією і бездоганною репутацією. На літньому майданчику можна скуштувати чебуреки класичні з м’ясом, а також чебуреки із сиром, із сиром і м’ясом, або ж додати інгредієнти на власний смак. 

Є в меню кілька обідніх спецпропозицій, солянка, салати і закуски.
До чебуреків тут можна замовити холодне пиво, соки, солодку воду в асортименті. Для відпочинку з друзями та святкування будь-яких подій у вашому житті до святкового столу вам запропонують  широкий вибір закусок, вин  і горілчаних напоїв.

Кафе «Корона»
Розташоване в самому центрі Токмака. Працює з 7.00 до 23.00.
В меню хот-доги, бургери, шаурма, закуски до пива, пиво, соки  і води.
Головні зірки меню - люля-кебаб і  антрекот, що готують тут же на мангалі.

Коронна страва – шашлик ( класичний шашлик і шашлик на ребрі).

Гриль-бар «Елки»
Розташоване по  вул.Центральна, 10Б. Працює понеділок – четвер з 10.00 до 23.00, п’ятниця – неділя -  з 11.00 до 23.00.
Літній майданчик у тіні ялинок і прохолодою від міського фонтану, бездоганний сервіс і широкий асортимент м`ясних і овочевих страв на грилі, вишукані закуски і делікатеси, різноманітні напої і десерти, невимушена атмосфера подарують вам незабутнє свято.
Ідеально підходить для сімейного відпочинку і відпочинку з друзями, романтичних зустрічей, та святкування будь-яких подій у вашому житті. 
Можна зробити попереднє  замовлення столиків на літній терасі.

Кафе «Червона калина»
Розташоване по вул. В.Вишиваного ( район міського сквера). Працює щодня з 10.00 до 23.00.


Якщо Ви  шукаєте  приємний відпочинок у затишній атмосфері, тоді кафе «Червона калина» - це саме той заклад, що Вам  потрібно. Дизайн в національному колориті, висока якість страв за вигідною ціною. Комплексні обіди, корпоративи, банкети.
Для найменших відвідувачів біля літнього майданчика  обладнано дитячу зону, аби вони теж могли активно провести свій відпочинок.

Перелік токмацьких закладів з відкритими террасами і літніми майданчиками ми можемо поповнювати. Зацікавлених осіб запрошуємо до співробітництва.