пʼятниця, 17 липня 2020 р.

Мікрорайон «Калиновий»: Все виходить!


Не саме, звичайно. Багато витрачено зусиль, часу і грошей. Але дорогу осилює той, хто йде і по ходу  все більше людей включаються в будівництво нового дитячого майданчика у Токмаку, по вулиці Хасанівська (мікрорайон Калиновий).
На цьому місці ще не так давно були "джунглі" і звалище. Але жителі мікрорайону (  голова Діна Семиборода) проявили ініціативу, гуртом викосили бур`яни, вивезли сміття, розрівняли майданчик і засипали. А зараз  встановили турніки, гойдалку, бруси, лавки та урни, які жителі виготовили самі.




 І діти, і дорослі з нетерпінням чекають на  гірку, карусель, гойдалку-балансир і пісочницю. А ще на майданчику  буде навіс зі столом і лавками.
- Ось так, самі, без ниття і скарг у соцмережі, взяли і разом зробили добру справу. Колектив –сила. Хочу подякувати міському голові Токмака Ігорю Котелевському за активну допомогу матеріалами і не тільки; головному архітектору Ігорю Кюрджієву вдячність  за швидке оформлення документів (тепер у цього майданчика є свій паспорт). Моя вдячність комітету мікрорайону "Калиновий" - Діна Семіборода і Тетяна Силантьєв. Дякую кожному, хто допомагав виготовляти і встановлювати елементи (хлопці, ви класні ) і особлива вдячність  матусям і активісткам цього краю - Тонечка Тупіцина і Світлана Сафроняк. Ви великі молодці !! Це була ваша ініціатива, - зазначив депутат Токмацької міської ради Євген Глазьєв, який підтримав ініціативу своїх виборців і робив все, щоб новий дитячий  майданчик по вулиці Хасанівська став реальністю.

- Ми тільки почали, найцікавіше попереду, - резюмував Євген Глазьєв.