четвер, 23 липня 2020 р.

Про виконання бюджету Токмака за перше півріччя, осінній призов і відмову у подовженні роботи кафе-бару «PonoRama». Що розглядали на засіданні виконкому Токмацької міської ради


Сьогодні, 23 липня, під головуванням секретаря Токмацької міської ради Олександра Чуба, відбулось засідання виконкому міської ради, у якому взяли участь 9 із 16 членів виконкому.
 Під час заходу були розглянуті підсумки виконання бюджету м. Токмак за І півріччя 2020 року, підсумки розгляду звернень громадян у виконавчому комітеті Токмацької міської ради за І півріччя 2020 року, план роботи виконкому Токмацької міської ради за ІІ квартал 2020 року та проведення призову громадян України на строкову військову службу в жовтні-грудні 2020 року та заходи щодо його забезпечення.
    Також члени виконкому прийняли рішення про: відмову у встановленні подовженого режиму роботи кафе-бару «PonoRama» по вул. Шевченка 5; затвердження протоколу засідання комісії з визначення напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано надану у 2020 році субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа при виконавчому комітеті Токмацької міської ради від 15.07.2020р. № 1; виділення коштів для надання матеріальної допомоги учасникам антитерористичної операції (ООС), особам, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Токмацької міської ради від 28.03.2019  № 65 «Про створення міської комісії комітету Токмацької міської ради з питань погашення заборгованості з заробітної плати (грошового забезпечення) соціальних виплат, додержання мінімальних гарантій в оплаті праці та легалізації заробітної плати».
    Всього члени виконавчого комітету розглянули 11 питань порядку денного, з яких прийняли відповідні рішення.
Світлана УМАНСЬКА