понеділок, 12 жовтня 2020 р.

СВК «Мирний» - команда успішних людей

Шановна громадо! Нашу країну очікує багато викликів, які доведеться долати. Дуже багато завдань сьогодні стоїть перед державою  і цей тягар покладено на кожного Українця в кожній громаді! Тому  що державу, своєю безпосередньою участю, своїм ставленням, поведінкою, справами, формують її громадяни - тобто ми з вами! Від кожного з нас залежить майбутнє країни і рідної місцевості, від кожного  залежить якість проживання наших дітей та старість батьків.

СВК «МИРНИЙ»  одне з базових та успішних господарств Токмацького району! Його успіх полягає в командній, злагодженій роботі кожного працівника. Стабільність та розвиток, професіоналізм, створення нових робочих місць в умовах пандемії та війни, соціальна відповідальність – це результати нашої злагодженої роботи на підприємстві.


І навіть не приймаючи участі в політиці, ми є соціально відповідальними не лише на тій території де працюємо, але і далеко за її межами. Побудова, розвиток та  утримання меморіального комплексу обласного значення в с.Благодатне (Чапаєвка), домопога та підтримка Виноградненської школи та дитячого садка. Допомога у благоустрої території Виноградненської сільської ради та м. Молочанськ, підтримка пошуково-розвідувальних робіт та увіковічнення памяті загиблих у роки Другої Світової війни, співпраця з військоматом та допомога армії, підтримка розвитку спорту та  культурного дозвілля села, міста та району...  це лише мала частина того, що ми вважаємо своїм обов`язком!

Найближчі місцеві вибори принесуть нам об`єднання територій, а отже, ми маємо об`єднати і зусилля для  того, щоб ці території  розвивались! Професійні, чесні і порядні люди сьогодні, як ніколи потрібні нашій громаді. Саме тому, я особисто та інші члени колективу СВК «МИРНИЙ» вирішили  приймати участь у цих місцевих виборах! 

Можемо на підприємстві – зможемо в громаді! СВК «МИРНИЙ» - команда успішних людей!

Володимир Хижук, голова СВК «Мирний»