понеділок, 9 листопада 2020 р.

У Токмаку оголошено приписку громадян чоловічої статі 2004 року народження до призовної дільниці

 


НАКАЗ

 

військового комісара Токмацького об’єднаного

міського військового комісаріату

(з основної діяльності)

 

16.10.2020                                          м. Токмак                                                 №94

 

 

Про приписку громадян до

призовної дільниці

 

 

Згідно Закону України від 2006 р. "Про військовий обов’язок і військову службу", Постанови Кабінету Міністрів України від 2002 р. № 352 “Про затвердження положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом” з метою взяття на військовий облік громадян України чоловічої статі з 01 січня по 31 березня 2021 року оголошується приписка до призовної дільниці Токмацького району Запорізької області юнаків 2004 року народження наказую:

 

 

1. Явці на приписку підлягають усі громадяни, які народилися з 1 січня по 31 грудня 2004 року включно, постійно або тимчасово проживають на території Токмацького району, а також громадяни старших років народження, які не були приписані раніше.

 

2. Усі громадяни, яким належить з’явитися для приписки до призовної дільниці, зобов’язані прибути за адресою: м. Токмак, вул. Центральна, 55 у визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені у повістці. Громадяни, які не отримали повістку, зобов’язані прибути за зазначеною адресою до 10 січня 2021 року, маючи при собі документи, які засвідчують особу.

 

3. На підставі Закону України "Про військовий обов’язок і військову службу" керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити юнаків, яким необхідно прибути для приписки до призовної дільниці, згідно окремого графіка, і забезпечити їх своєчасну явку до районного військового комісаріату.

 

4. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

5. Наказ опублікувати в місцевих засобах масової інформації.

 

 

 

ТВО військового комісара Токмацького

об’єднаного міського військового комісаріату

майор                                                                                              Анатолій ПОБЕРЕЖНИК