понеділок, 9 листопада 2020 р.

«Молодіжне телебачення Токмака» - фіналіст конкурсу «Кращі практики молодіжної роботи – 2020».

 Отримано результати щорічного конкурсу «Кращі практики молодіжної роботи – 2020». Цього року на конкурс було подано 150 заявок з усієї України. Проте до фіналу конкурсу увійшли лише 107 з них. 



Серед ідей-переможців і проект «Молодіжне телебачення Токмака».

 Майже за рік своєї роботи, учасники Молодіжного телебачення взяли участь у проектах,   глобальній інноваційній програмі для молоді UPSHIFT Online. До команди від міста Токмака увійшли представники/ці Молодіжної ради при виконавчому комітеті Токмацької міської ради: голова Молодіжної ради – Софія Вовненко, члени Молодіжної ради – Влад Кошель та Єлизавета Усатенко, кандидатка на вступ до Молодіжної ради – Ангеліна Бобринок.

 Усього до першого туру конкурсу було подано 130 заявок з усієї України, проте відібрано для проходження у другий етап – лише 10 команд, в тому числі – команда міста Токмака.

 Протягом тижня молодь проходила навчання он-лайн з досвідченими менторами, які надали їм фахові знання з проектного менеджменту, бюджетуванню та командної роботи. Результат не змусив себе довго очікувати і уже 05 липня 2020 року були оголошені проекти та команди, які були рекомендовані до фінансування. Серед п’ятьох відібраних - проект міста Токмак «МТБ Портал – Молодіжне Токмацьке телебачення». Фінансування проекту складе в межах 60 000 грн., за допомогою яких буде придбане необхідне обладнання для робочої студії Молодіжного телебачення Токмака та створення власного сайту.

 Попереду ще не один проект та навчальна програма. Проте вже зараз досягнення молодіжного Телебачення Токмака високо оцінені на всеукраїнському рівні. І підтвердженням цього є результати фіналу конкурсу «Кращі практики молодіжної роботи - 2020». Наше місто отримає на підтвердження цього збірник кращих практик молодіжної роботи, у тому числі – і нашого Молодіжного телебачення Токмака.