понеділок, 9 листопада 2020 р.

ПРАЦІВНИКИ КУЛЬТУРИ ТОКМАКА В ДЕНЬ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА ПРИЙМАЛИ ПРИВІТАННЯ

 Сьогодні, 9 листопада, міський голова Ігор Котелевський привітав представників міських закладів культури, аматорів народного мистецтва з професійним святом Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва.

 Урочистий захід відбувся у фойє дитячої музичної школи.

 Очільник міста привітав всіх, хто присвятив себе благородній справі - збереженню, розвитку і примноженню безцінних духовних скарбів нашого народу й зазначив: «Ви даруєте людям радість, несете культуру в кожне серце і душу, а разом з тим, своєю творчістю наповнюєте життя людей духовним змістом. Споконвіку музика і слово, пісня і танець, твори народної творчості висловлювали національну ідею, оберігали історичну пам'ять, зміцнювали надію народу на краще майбутнє.»   




За високий професіоналізм, творчі здобутки та з нагоди професійного свята кращих працівників відзначено Почесними грамотами.

Своїх колег вітала начальник відділу культури виконкому Токмацької міської ради Олена Корж, яка подякувала всім працівникам за самовіддану працю на благо рідного міста. 


Зокрема вона відмітила високий професіоналізм колективів народної творчості, професійну  майстерність окремих виконавців, значні надбання в бібліотечній  та музейній справі у формуванні естетичних смаків вихованців культурних закладів міста.

Музичне вітання дарували всім присутнім вихованець дитячої музичної школи Владислав Грицун, директор  дитячої музичної школи Сергій Локотков і викладач Марк Пастухов.  



Пресслужба виконкому Токмацької міської ради