неділю, 13 грудня 2020 р.

Фото і відео. Пам`ятний шаховий турнір: переможцям і призерам вручено нагороди і премії

 11-13 грудня у міському шаховому клубі відбулися  змагання, присвячені Дню вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.



Уже третій рік поспіль юні шахісти разом з міською організацією ветеранів Чорнобиля відзначають подвиг людей, які врятували наше майбутнє, Європу і Україну від атомної катастрофи. Керівник організації, ліквідатор-чорнобилець  Анатолій Третяк розуміє, що обов'язково потрібно говорити про той подвиг наступним поколінням, щоб уникнути помилок. Кому, як не підростаючому поколінню розуміти важливість пам'яті.

 Цього року через пандемію довелося розділити змагання на 2 потоки, адже не можна масово збирати учасників. 



Всі умови проти епідемії були дотримані. Дуже приємна увага мера міста Ігоря Котелевського, який привітав учасників турніру  при відкритті і нагородив кращих на закритті. 
У старшому турнірі перемогу здобув Яременко Олександр, на другому місці Назаренко Ілля, на третьому Науменко Данило. Серед 2-их розрядів трійка кращих: 1. Удод Ярослав (виконав норму 1 розряду), 2. Баришев Артем і 3. Борисенко Катерина.

У молодшому турнірі на 1 місці Денис Дубина, на 2 місці Дорогань Андрій, на 3 місці – Дублій  Сергій і Крюков Андрій. Серед 4 розрядів відзначилася Власенко Маргарита, яка виконала  норму 3 розряду, серед безрозрядників кращий результат у Евеліни Литовченко. А всього нагороджені були аж 20 учасників! 










Міська організація ветеранів Чорнобиля і її керівник Анатолій Третяк зробив солодкий подарунок всім  учасникам і  призерам та  нагородив юних шахістів і цукерками,  і Дипломами.

 


Велика вдячність усім, хто був з нами всі ці три дні! Попереду новий 2021 рік, всім перемог і здоров'я!

Олексій ДРУЖИНЕЦЬ,

Михайло АРМАН,фото

Відео монтується