субота, 23 січня 2021 р.

Токмацький міський голова привітав ветерана зі 100-річчям з дня народження

 20 січня  відзначив свій 100-річний ювілей житель Токмака , учасник бойових дій Великої Вітчизняної війни, поважний ветеран, людина із значними досягненнями та неабияким бойовим, трудовим і життєвим досвідом – Петро Іванович Дубяга.

Привітати з солідним ювілеєм до іменинника  завітали  Токмацький міський голова Ігор Котелевський та начальник Управління соціальної захисту населення Ігор Мащенко. 



Вони вручили  ювіляру подарунки, та висловили йому теплі щирі  вітання і побажання міцного здоров’я, радості, миру та благополуччя.  

Очільник міста поспілкувався з ветераном. Ювіляр розповів про свій життєвий шлях, про те, як воював під час Великої Вітчизняної війни. І до сьогодні, сивочолий ветеран, незважаючи на  усі труднощі, що  випадали йому на долю, нелегку працю у післявоєнні роки, пам’ятає ціну Перемоги.

- Приємно і поважно вітати зі 100-річним ювілеєм ветерана, який прожив складне життя, пройшов війну і сьогодні продовжує відчувати себе досить активною людиною, - сказав Ігор Котелевський.

Петро Іванович Дубяга народився в м. Бердянськ, після війни переїхав до м. Токмак. Все своє трудове життя присвятив роботі на заводі імені  Кірова.

 Відділ інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю