четвер, 4 лютого 2021 р.

Проблем через край у сільських закладах культури Токмацької ОТГ

 Протягом декількох тижнів начальник відділу культури виконкому Токмацької міської ради Олена Корж разом з директоркою  Централізованої бібліотечної системи Мариною Таран, в. о. директора Будинку культури Оленою Сєріковою, бухгалтером централізованої бухгалтерії відділу культури Мариною Марко та начальником господарської групи відділу культури Вадимом Тараном здійснили ряд робочих поїздок до сільських клубів та Будинків культури Токмацької міської територіальної громади.




Метою поїздки послужило обстеження технічного стану, матеріального оснащення закладів культури для прийняття їх в оперативне управління на баланс відділу культури, укладання договорів на послуги електропостачання закладів тощо.

Також були порушені нагальні питання щодо життєзабезпечення сільських клубів і будинків культури, організації процесу взаємодії й оперативного реагування на потреби усієї громади у культурному просторі.

У підсумку робочої поїздки були визначені вектори подальшої діяльності закладів культури, визначено проблемні питання та шляхи їх вирішення. 

 Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю виконкому міської ради