субота, 6 лютого 2021 р.

Фоторепортаж. Турнір-меморіал з вільної боротьби у Токмаку виходить на фінішну пряму

 Сьогодні у Токмаку, у Палаці спорту  під патронатом міського голови Ігоря Котелевського проходить XXVI Всеукраїнський турнір з вільної боротьби, присвячений Дню міста і пам`яті Героя-земляка Павла Матюха.

Поважні гості і вболівальники оплесками зустріли юних учасників турніру-меморіалу, які вийшли до спортивної зали урочистим парадом. По табличках  команд можна було уявити  широку географію турніру, учасники якого прибули з Києва,Харкова, Хмельницького, Миколаєва, Маріуполя, Запоріжжя, та міст Київської, Харківської, Полтавської, Донецької, Дніпропетровської областей.





Потужно виглядала на змаганнях команда  Запорізької області, честь якої захищали спортсмени із Запоріжжя, Бердянська, Мелітополя, Енергодара, Веселого і Токмака ( БК «Токмак»).

 На урочистому відкритті турніру заступник Токмацького міського голови Олександр Чуб передав юним борцям вітання від міського голови Ігоря Котелевського, депутатського корпусу і виконкому міської ради. Він побажав юнакам і дівчатам  не зупинятися на досягнутому, розвиватися і підніматися до нових вершин у спорті.



Успішного виступу на турнірі і перемог бажали учасникам депутати Запорізької обласної ради Аскад Ашурбеков і Юлія Корнієнко, депутат міської ради Андрій Корнієнко, президент міської федерації спортивної боротьби Станіслав Глущенко, президент БК «Токмак» Андрій Гришун, представник генерального спонсора турніру ТОВ «Запорізький племптахорадгосп» Костянтин Димітріу, головний суддя змагань, Заслужений працівник фізкультури і спорту України Геннадій Кірпіньов, начальник відділу у справах молоді та спорту Токмацької міської ради Валерій Шаповал.






Учасників змагань привітали також вихованці танцювального колективу «БраВо» Токмацької дитячої музичної школи ( керівник Лариса Братіщенко).





Після урочистої частини розпочалися змагання, в яких учасники виходили на килим відповідно до своєї вікової і вагової категорії.

Юнаки:

 2012-2013 років народження виступали у категорії 23,26,28 і 35 кг.

 2010 р.н і молодше – 32,44 кг.

2009 р.н і молодше – 33,37,50 і 59 кг.

2008 – 2010 р.н – 29, 41,47 кг.

2005 р.н.  і молодші – 51 кг

2007 р.н. і молодші -55 кг

2006 р.н.- 68 кг













Дівчата 2004 р.н і молодші виступають у вагових категоріях 21, 25, 35,49, 52, 65 кг.

Змагання продовжуються.

Церемонія нагородження переможців та призерів планується на 19.00.

Людмила АРМАН,

Михайло АРМАН,

Фото авторські