пʼятниця, 26 березня 2021 р.

Профорієнтація. Результати творчих задумів і планів учениць та їх майстрів

 У Багатопрофільному центрі професійно-технічної освіти ось і  закінчився  тиждень професійної майстерності за професією «перукар (перукар-модельєр)».

Перш ніж виконати зачіску клієнту, потрібно потренуватися на манекенах, переконані наші майбутні майстрині. І ще важливий момент, якщо майстер уміє виконувати класичні базові зачіски, то і сучасні - йому до снаги. Тож протягом  тижня, майбутні перукарі вчилися  укладати волосся ( при цьому у хід йшли  всі засоби перукарського мистецтва)  і створювати гарні зачіски за 5 хвилин.

В рамках тижня професійної майстерності, по суті тижня краси,   дівчата Багатопрофільного центру ПТО мали щастя зустрічати майстрів перукарського мистецтва із Запоріжжя, Токмака, Оріхова. 

І гості, і учениці центру  стали учасниками семінару «Сучасна техніка фарбування волосся AirTouch», детокс шкіри голови». 






Наші майстри виробничого навчання намагалися, щоб похмурий березневий день, коли проводився семінар,  був сповнений для майбутніх перукарів новими знаннями, і колегам це вдалося.

Тиждень професійної майстерності за професією «перукар ( перукар-модельєр)» завершився творчими роботами учениць «Fantasy hairstyle» . 







Приємно бачити результати творчих задумів і планів наших учениць та їх майстрів Вікторії Земляної та Світлани Пахолок. Коли і учениці, і педагоги натхненні спільними мріями, то у них все виходить.

Наталія Федорченко,

Заступник директора Центру ПТО