вівторок, 20 квітня 2021 р.

Знай наших. Токмачанка Богдана Лазоришинець – чемпіонка України по сумо

  Як ми повідомляли 17-19 квітня у  Мелітополі відбувся чемпіонат України з сумо серед юнаків та дівчат, де змагалися майже 250 юних спортсменів нашої країни.

На чемпіонаті успішно виступили вихованці БК «Токмак», яких готували тренери Геннадій Кірпіньов та Олександр Буренко.

У ваговій категорії 65 кг Богдана Лазоришинець стала чемпіонкою України.





У віковій категорії до 12 років чемпіонські титули вибороли Ходак Давид ( вагова категорія 60 кг) , Малая Дарина 45 кг, Прокопенко Давид 35 кг. Друге місце завоював  Муліка Назар 40 кг, а третє -  Дулько Валерія 30 кг та Халак Владислав 45 кг.

У  віковій категорії до 14 років Матвієнко Максим завоював титул чемпіона. Муліка Назар, Євстафієва Аріна  стали срібними  призерами, а Малютін Іван та Мала Дарина завоювали бронзові медалі.

У віковій  категорії до 16 років Сидоров Костянтин став срібним призером у ваговій категорії  50 кг, Сіталенко Іван - бронзовий призер 75 кг.

Про це ми писали тут

Спортивна гордість Токмака – юні борці сумо

Також успішно виступили на чемпіонаті  вихованці токмацького борцівського  клубу «Чемпіон» ( тренери Дмитро Некрасов і Олександр Пащенко).

У віковій категорії до 12 і до 14 років перше  місце завоював  Голуб'ятніков Артем – вагова категорія 50 кг., Михайленко Анастасія  - 60 кг., Приходько Валерія - 65 кг.

Друге  місце Добичін Антон - 65 + кг., Морозов Ігор - 75кг.

Третє  місце - Бондаренко Ангеліна - 45кг., Лагода Матвій - 60кг.

У віковій категорії до 16 років Бескутський Давид завоював перше місце у ваговій категорії до 65 кг і став триразовим чемпіоном України з боротьби сумо.

Про це ми писали тут

Золоті, срібні і бронзові медалі у борців клубу «Чемпіон»