пʼятницю, 30 квітня 2021 р.

ДО УВАГИ ОДЕРЖУВАЧІВ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ!

 Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Токмацької міської ради доводить до відома громадян, які є одержувачами житлових субсидій, що Урядом 14 квітня 2021 прийнято постанову Кабінету Міністрів України № 420 « Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів», якою посилено адресність надання житлових субсидій.




       Нормами цієї постанови установлено, що у травні 2021 призначення житлової субсидії (у тому числі на наступний період) здійснюється лише після подання нових заяви про призначення та надання житлової субсидії та декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії.

     Житлова субсидія громадянам, які звернуться за призначенням у травні-вересні 2021 року, призначатиметься починаючи з травня 2021 року.

     Зауважуємо, що оновлено форми ЗАЯВИ про призначення та надання житлової субсидії та ДЕКЛАРАЦІЇ про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії (ЗАЯВА та ДЕКЛАРАЦІЯ старого зразку прийматися не будуть).

     Документи для призначення житлових субсидій можна подавати в декілька способів:

1. В паперовому вигляді

-          до Центру надання адміністративних послуг за адресою вул. Центральна,55, каб.№ 3;

-         надіслати поштою на адресу управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Токмацької міської ради ( вул. Центральна, б. 12, м. Токмак, 71701).     

2. В електронній формі

-         через   Єдиний   державний веб-портал  електронних послуг «Портал Дія»

-         офіційний веб-сайт Мінсоцполітики з накладенням кваліфікованого електронного підпису.  

     Ще раз звертаємо увагу, що для призначення житлової субсидії з травня 2021 року документи можна подавати до вересня 2021 року включно.