вівторок, 27 квітня 2021 р.

Великодні смаколики від токмачан – дітям Донбасу

 Воскресіння Христове  або Великдень – світле життєстверджуюче свято, символ перемоги над смертю,

 Тому його незмінний атрибут – паску -  завжди випікають  з думками світлими, чистими.

Саме з такими думками випікали пасхальну випічку для малечі Донбаса майстри Багатопрофільного центру професійно-технічної освіти Ірина Єрьоменко, Юлія Кірічок, Лідія Жуковська та Ірина Тумановська.




Сьогодні з радістю і побажаннями миру та добра директор центру ПТО Сергій Шевченко передав смачні вироби депутатці  Запорізької обласної ради Юлії Корнієнко. Вона  вже завтра в рамках  гуманітарної місії  НП «Жінки за Мир» передасть частину цих великодніх смаколиків дітям «сірої»  зони Донбасу, а також   пригощатиме дітлахів нашої області, бо саме вони , як, ніхто інший, потребують уваги і турботи дорослих.

Приймаючи великодні смаколики для дітей,  Юлія Корнієнко висловила щиру вдячність директору Центру ПТО Сергію Шевченку, заступнику директора з навчально-виробничої роботи Наталії Федорченко, майстрам виробничого навчання за підтримку, доброту та чуйність.




- Знаючи вас і вашу команду, впевнено можу сказати, що великодня випічка не тільки красива, а й смачна. Приємно, що у таке чарівне свято Воскресіння Христового дітки не залишаться без уваги таких чарівних людей, як ви, - зазначила депутатка Запорізької обласної ради Юлія Корнієнко, приймаючи солодощі від керівництва центру ПТО.