неділю, 11 квітня 2021 р.

Профтехосвіта. Як токмацькі дівчата виборювали титул королеви ... з ремонту автомобілів

 Минулий навчальний тиждень у Багатопрофільному центрі професійно-технічної освіти, завершився як і у всій країні, карантином. Проте  учням він запам'ятався яскравими подіями і зокрема, тижнем професійної майстерності  за професією «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів».

Цей захід дав  можливість і педагогам, і учням проявити творчість, креативність, знання...Учням важливо оцінити власні уміння у професії, а це можливо лише під час проведення фахового конкурсу.






Під час конкурсу визначали кращих слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів. Учасники конкурсу здійснили щоденне технічне обслуговування автомобіля, регулювали тепловий зазор клапана, а наостанок ще стали учасниками майстер-класу з балансування коліс.






Важко визначати кращих серед кращих, приємно, що дівчата наполегливо виборюють своє право вважатися королевами автошляхів!

- Конкурс професійної майстерності за професією «слюсар з ремонту колісних транспортних засобів»  підтвердив мої власні передчуття, що жінки не лише ніжні, чарівні, тендітні... а ще й професійні. Справдилося! Перемогу у конкурсі здобула дівчина! А разом з перемогою наша Юля здобула і звання – королева з  ремонту автомобілів! – зазначила заступник директора з навчально-виробничої роботи Центру ПТО Наталія Федорченко.