субота, 24 квітня 2021 р.

Благоустрій сіл Токмацької ОТГ. Трудовий десант у Новопрокопівці.

 Команда Токмацької міської організації ПП « Опозиційна платформа – За життя» здійснила трудовий десант до Новопрокопівського старостату Токмацької об’єднаної територіальної громади, де проводився суботник з благоустрою села.






Староста Наталія Бут,  сільські активісти взяли участь у заходах з благоустрою села і його озеленення. А допомагали їм Токмацький міський голова Ігор Котелевський, депутати міської ради від ОПЗЖ Андрій Корнієнко та Олександр Писаренко. 










Не з порожніми руками приїхала на захід депутатка Запорізької обласної ради Юлія Корнієнко. Вона привезла витратні матеріали для побілки, а також саджанці  та  квіти, і допомагала сільським жителям висаджувати цю красу у центрі Новопрокопівки.  





Фінансову допомогу у проведенні суботника також надали депутат Токмацької міської ради  Ігор Пінчук, підприємці Руслан Удовиченко і  Хачатур Мкртчян.

- В тисячний раз переконуюсь, що атмосферу на території Токмацької громади роблять люди. Велика вдячність старості Наталії Бут за організацію суботника,  міському голові Ігорю Котелевському і депутатці обласної ради Юлії Корнієнко, нашим колегам по міській раді Олександру Писаренку та Ігорю Пінчуку, підприємцям Руслану Удовиченку і Хачатуру Мкртчян за допомогу у проведенні, а сільським жителям за активну  участь у суботнику. У такі моменти ми об`єднуємося, відставивши в сторону політичну приналежність, і дружно представляємо нашу Токмацьку об’єднану територіальну громаду, - зазначив керівник Токмацької міської організації ПП « Опозиційна платформа – За життя», радник міського голови Андрій Корнієнко.

Під час суботника його учасники висадили молоді деревця і квіти, побілили дерева і бордюри, впорядкували алею слави і парк біля сільської церкви.










А потім зібралися за спільним столом та ласували смачною шурпою і шашликом.

Михайло АРМАН,

Олександр ПИСАРЕНКО, фото