вівторок, 9 березня 2021 р.

Фото усіх учасників. Святкова програма – прекрасним представницям Токмаччини

 Ось і прийшла весна, а з нею по-справжньому світле та весняне жіноче свято 8 Березня. І в цьому є певна закономірність. Бо жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи. Все найсвітліше, що є у нашому житті радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського.  

      Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня, у міському Будинку культури відбулася святкова програма «Я жінка схожа на весну».

Розпочалася вона у фойє виставкою робіт, які представили  майстрині творчого об`єднання «Натхнення»: Тетяна Демічєва, Наталія Кузьменко, Ніна Тур,  Любов Володіна.




Потім свій внесок у привітання  прекрасних жінок громади, мам і бабусь зробили юні актори театральної студії «У тридев`ятому царстві» ( керівник Анастасія Пуйда), які показали виставу   «Муха-Цокотуха на новий лад». Про це читайте   тут 



Святкова програма продовжилася у великій
 залі міського Будинку культури, де  зібрались прекрасні представниці Токмаччини, щоб почути теплі та щирі слова до свята. А їх і справді лунало зі сцени чимало. 

      Представниць прекрасної статі привітали зі святом ведучі заходу Віталій Шкуропат і Валерій Шаповал, які від імені чоловіків  висловили вдячність жінкам за їх мудрість, самовіддачу на роботі і вдома та побажали міцного здоров’я, жіночого щастя, сімейного благополуччя і  віри у краще майбутнє.




      Розчулені щирими побажаннями юнки, дівчата і жінки переглянули святковий концерт за участю місцевих талантів і творчих колективів міського Будинку культури, Багатопрофільного центру ПТО, Молочанської дитячої школи мистецтв.

Пісні-вітання виконали солісти Віталій Шкуропат і Віталій Шкуропат молодший, Олексій Беззабарний, Валерій Шаповал, Олександр Хомічук, Артем Синиця та Ілля Классен, вокальний чоловічий гурт «Байдак» ( соліст Анатолій Крилов).









Дружніми оплесками присутні у залі супроводжували інструментальні композиції у виконанні юних акордеоністів Давида Пур та Івана Буркота, дуету гітаристів у складі Микола Пасевін і Геннадій Зубенко.






 Справжньою прикрасою концерту стали хореографічні композиції, граційні і запальні, видовищні танці у виконанні хореографічного колективу «Експресія» ( Центр ПТО), зразкових ансамблів естрадного танцю «Динозаврик» і «Аеліта» ( міський Будинок культури), «Едем» ( Молочанська школа мистецтв).









Доброзичлива атмосфера у залі, прекрасний концерт сприяли гарному настрою та зарядили кожного присутнього у залі позитивними емоціями напередодні свята. 

Це по-справжньому світле та весняне свято щоразу нагадує нам про найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті – жінка, кохання, любов до рідних, сімейне благополуччя та турботу про дітей, тепло материнських рук і родинний затишок…

Михайло АРМАН,

Людмила АРМАН,

фото