неділя, 9 травня 2021 р.

Фоторепортаж. Токмаччина відзначає 76-річчя Великої Перемоги над нацистами

 Сьогодні, 9 травня  Токмаччина  відзначає   День Перемоги -   день радості і  скорботи, пам'яті і  безсмертя фронтовиків, партизанів і працівників тилу, які  у травні 1945-го  здобули перемогу над фашизмом.

Зранку жителі Токмака, керівники міста і депутати,   прийшли сім`ями і поодинці до  монумента Книга пам`яті, щоб вшанувати  своїх дідів-прадідів, які загинули у роки Великої Вітчизняної війни.








Присутніх листівками вітав керівник міської організації ПП «Опозиційна платформа – За життя», радник Токмацького міського голови Андрій Корнієнко. А депутатка Запорізької обласної ради Юлія Корнієнко дарувала дітям повітряні кульки.

На мітингу виступили міський голова Токмака Ігор Котелевський, військовий комісар Вадим Вітер, заступник голови Пологівської райдержадміністрації Андрій Клименко,  голова міської ради ветеранів Олена Шваб.

 Вони разом з іншими учасниками мітингу  поклали квіти до Вічного вогню  меморіалу. Та вшанували загиблих хвилиною мовчання.






На закінчення мітингу в небо злетіли білі повітряні кульки, що підняли у блакитну височінь прапор ПП «Опозиційна платформа – За життя». За Мир! За Перемогу!

Людмила АРМАН,

 Михайло АРМАН, фото автора