Учні Виноградненського НВК беруть участь у ФудЧелендж «НаціональніКухні» HealthySchools, в рамкая якого у навчально-виховному комплексі відбувся брейн-ринг «Кухні народів світу».
Цей захід був присвячений стравам грузинської кухні.
Грузинська кухня підвищує настрій, покращує обмін речовин і акумулює внутрішні резерви організму. Вона - одна з найяскравіших і насичених кухонь світу. Тож під час брейн-рингу учні вели дискусії про користь і шкоду страв грузинської кухні.
Учасники брейн-рингу поділились на 2 команди – «Котлети» та «Галушки». Кожній команді випала можливість вгадати страви за допомогою ребусів, загадок, шифрів, підказок. Потім розібрати склад кожної зі страв і винести вердикт- так чи ні кулінарному шедевру!
По назвах страв Хачапурі з сиром, шашлик, харчо, аджика учні здогадались, що тема брейн-рингу «Грузинська кухня» і отримали козинаки - насіння з медом - смачний грузинський
десерт.