понеділок, 31 травня 2021 р.

Позачергове засідання гуманітарної комісії.

У п’ятницю, 28 травня, відбулося позачергове засідання гуманітарної комісії. Спочатку, депутати були запрошені для участі у спільному засіданні із Молодіжним Токмацьким телебаченням. Захід був присвячений обговоренню «Положення про правила безпечного користування та поводження у мережі Інтернет учасників Молодіжного Токмацького Телебаченням та членів Молодіжної ради Токмака».

У спільному засіданні взяли участь депутати Токмацької міської ради Олександр Хомічук, голова міжфракційного об’єднання «Рівні можливості» - Тетяна Коржик, Тетяна Зальотіна, Вікторія Бобринок, Олена Плаксіна. Молодіжне Телебачення представляли  – Дар’я Луценко, Ангеліна Бобринок, Ангелєна Смішко, Єлизавета Усатенко, а також авторка проекту та координаторка його реалізації – радниця міського голови з питань залучення інвестицій та міжнародної діяльності, кандидатка економічних наук Наталія Криворучко.

Такі зустрічі проходять в рамках проєкту «Моя сторінка - мої правила!» у рамках «Кампанії з протидії булінгу та насиллю у шкільних колективах» – на підтримку реформи освіти» за сприяння та підтримки ГО «Докудейз».

Після детального обговорення депутати одноголосно підтримали таку молодіжну ініціативу та запропонували затвердити її відповідним рішенням виконавчого комітету вже в червні - до Дня молоді та Дня Конституції.

Іншими питаннями для розгляду безпосередньо на депутатській комісії стали питання фінансування палива для здійснення оздоровчої поїздки для 40 дітей з туристичного клубу та створення у місті комунального притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства. Депутати також одноголосно підтримали ці питання, проте попереду – додатковий їх розгляд на інших депутатських комісіях.