вівторок, 1 червня 2021 р.

Яскрава та енергійна концертна программа в День захисту дітей.

 1 червня відзначається – одне із найбільш «дитячих» свят у світі - Міжнародний день захисту дітей. Свято дитинства, захисту життя, здоров'я і прав дітей.                                          

У цей день не дивлячись на сильну зливу, яка окутала Токмак,  у фойе Токмацького Будинку культури відбувся святковий захід.

Як повідомив відділ інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю Токмацької міської ради, до присутніх звернувся заступник міського голови з питань виконавчих органів ради Олександр Чуб. Він привітав дітлахів з початком літа та  анонсував нагородження талановитої спортивної та учнівської молоді у стінах виконкому міської ради в найближчий час.

Нагадаємо, що за ініціативи міського голови Ігоря Котелевського, згідно програми «Молодь Токмаччини» щороку до 1 червня діти, що зайняли призові місця в обласних та всеукраїнських олімпіадах, конкурсах, змаганнях у галузях спорту, мистецтва та освіти, отримують грошову винагороду.

До поздоровлень приєдналися депутатка Запорізької обласної ради Юлія Корнієнко та радник міського голови, депутат міської ради Андрій Корнієнко. З побажаннями щасливого та безтурботного дитинства народні обранці пригостили малечу морозивом та соком. Кожен учасник свята отримав повітряну кульку та листівку.



Продовжили концертну програму яскравими виступами вихованці Центру дитячо-юнацької творчості, Дитячої музичної школи та Будинку культури.

А майстрині ТО «Натхнення» Анна Орел та Любов Кондрат’єва порадували найменших членів нашої громади цікавими майстер-класами.