пʼятниця, 25 червня 2021 р.

Є пропозиція у депутатів. Навести порядок з таксистами біля АТБ

 З таким проханням окремі депутати Токмацької міської ради звернулися до секретаря міської ради Віктора Загуменного на сесії під час розгляду питання «Про встановлення туристичного збору та збору за місця для паркування транспортних засобів у Токмацькій міській територіальній громаді».




Як розповіла депутатка і голова ФГ «Україна» Людмила Будовська, вона годує 30-35 чоловік, які задіяні на роботах у господарстві, і щодня рано-вранці виїжджає з Очеретуваного у Токмак за покупками продуктів харчування. Жінка намагається паркуватися на стоянці біля АТБ.

-          На стоянці біля АТБ приписані одні й ті ж самі таксисти. Одні мовчать, інші за шкірку тебе тягнуть, мовляв: тут ( на стоянці біля АТБ) не стій, чого ти тут стала, ти за паркову не платиш, а я плачу. Щоб ніхто не заїжджав на паркову, таксисти ставлять лавку! Куди це годиться! - розповіла Людмила Будовська. І поцікавилася у секретаря міської ради Віктора Загуменного, коли у Токмаку будуть паркувальні місця і коли за паркову будуть платити, зокрема таксисти біля АТБ.

-          Чи визначені біля АТБ місця для паркування авто таксі? – цікавився депутат Максим Пугач.

На що секретар міської ради Віктор Загуменний відповів:

-          Затверджена схема організації дорожнього руху, відповідно до якої встановлені дорожні знаки і кожен водій, у тому числі і таксист може стати на стоянці біля АТБ. Переваг тут нікому немає.

-          Якщо ж таксисти хамлять або по відношенню до Вас роблять щось протиправне, викликайте поліцію, пишіть заяву про вчинення таксистами хуліганських дій, - пояснив Віктор Загуменний. За словами якого, таксисти на парковці біля АТБ не порушують ні правил дорожнього руху, ні схеми паркування, ні громадський порядок. Все по закону.

-          Наведіть порядок з таксистами біля АТБ, - запропонував з місця депутат Олег Матвієнко.

Як це було, дивіться на відео



Людмила Арман