субота, 19 червня 2021 р.

Фото і відео. Із вдячністю медичним працівникам Токмаччини

 День медичного працівника, що відзначатиметься 20 червня,  святкують не тільки лікарі і медсестри, але й усі ті, хто має відношення до порятунку людського життя. Тож, сьогодні, у міському Будинку культури для представників цієї гуманної професії відбувся святковий концерт.

 Медичних працівників Токмаччини, які присвятили свої життя гуманній і благородній справі – медицині,  з професійним святом привітала заступниця міського голови Наталія Мамчак.













Вона бажала людям у білих халатах  благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани, достойної оплати за важку, але таку потрібну роботу. За дорученням міського голови Ігоря Котелевського Наталія Мамчак  відзначила найкращих працівників лікарні, центру первинної медико- санітарної допомоги та станції переливання крові Почесними грамотами міського голови.

Також на адресу медиків пролунали слова вдячності, побажання здоров’я, натхнення, витримки та миру від керівників комунальних підприємств «Токмацька багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Віталія Пасевіна і  «Токмацького центру первинної медико-санітарної допомоги» Токмацької міської ради Юрія Устименка, голови Токмацької первинної організації профспілки працівників охорони здоров’я Олени Данілової, які також вручили кращим працівникам відзнаки.















 А музичним дарунком для медпрацівників з нагоди їх професійного свята став виступ гурту «WeIIwet» із м. Запоріжжя.










Людмила Арман,

Михайло Арман,

Світлана Уманська.

Відео монтується