середа, 2 червня 2021 р.

Перше засідання наглядової ради в Багатопрофільному центрі ПТО

 Для вирішення стратегічних питань розвитку Багатопрофільного центру ПТО та ефективної взаємодії з громадськістю, в інтересах підвищення якості освітніх послуг у закладі створено наглядову раду.

В засіданні наглядової ради взяли участь Молочанська міська голова Ірина Липка, голова правління СВК Мирний Володимир Хижук, радниця Токмацького міського голови з питань залучення інвестицій та міжнародної діяльності Наталія Криворучко, громадський активіст та підприємець Владислав Мікша.


Директор БЦ ПТО Сергій Шевченко розповів про перспективи, фінансово-економічну та господарську діяльність закладу, були намічені подальші шляхи взаємодії з представниками наглядової ради та нові плани і перспективи щодо розвитку Багатопрофільного центру ПТО.

«До складу наглядової ради увійшли керівники, яким довіряє громада Токмака і Молочанська, які не словом, а справами довели свою компетентність. Ми вдячні нашим гостям та партнерам за нові ідеї, які, поза сумнівом, будемо втілювати у життя!», – розповіла заступник директора Багатопрофільного центру ПТО Наталія Федорченко.