вівторок, 20 липня 2021 р.

Може депутат допоможе. Бо скільки ж людям трястися з Токмака на Молочанськ по …бездоріжжю

 Відрізок автодороги державного значення між Токмаком і Молочанськом перебуває в аварійному стані і є небезпечним для поїздок.

Декілька місяців тому підрядники зняли верхній шар дороги та … зупинили роботи. За цей час покриття добили вантажівки  та  розмили проливні дощі. Дорога є майже не проїзною і небезпечною для мешканців Токмацької та Молочанської громад.




Фото А.Ашурбекова


До депутата Запорізької обласної ради Аскада Ашурбкова звернулися зі скаргою на незадовільний стан дороги підприємці, які працюють у сфері пасажирських перевезень і які через бездоріжжя потрапили в аварійні ситуації. А мешканці двох громад залишилися без автобусного сполучення.

-  Дорога Токмак-Молочанськ сьогодні є небезпечної для поїздок , і ряд громадян вже потрапили в аварійні ситуації. Підготував депутатьский запит на регіональне представництво Укравтодор в Запорізькій області . Не просто просимо, вимагаємо втрутитися в ситуацію, - розповів депутат Запорізької обласної ради Аскад Ашурбеков.





У своєму депутатському зверненні депутат просить в.о.  начальника Служби автомобільних доріг у Запорізькій області назвати терміни закінчення ремонту відрізку дороги Токмак-Молочанськ, назвати підрядника та вартість тендеру і яким чином можна компенсувати перевізникам втрати через аварійність дороги.

Людмила АРМАН