субота, 10 липня 2021 р.

Дорога Токмак- Пологи буде зроблена цього року.

 Кожному токмакчанину, а також мешканцю прилеглих населених пунктів відомо, що стан ділянки дороги територіального значення Т-04-01 (Токмак - Пологи) спричиняє серйозну небезпеку травмування водіїв.

Аварійність дороги  викликає велику загрозу скоєння ДТП та є перешкодою для своєчасного прибуття спеціалізованого транспорту на виклики місцевих мешканців.

Вирішенням цього питання з 2019 року активно зайнявся народний депутат від нашого виборчого округу – Павло Мельник.  Перш за все нардеп спрямував велику кількість депутатських запитів.  У своїх запитах депутат наполягав на негайному вирішенні цього питання шляхом ремонту дороги.  Не можна оминути увагою і те, що за ініціативи депутата проведено  зустрічі з високопосадовцями у Міністерстві інфраструктури України, Державному агентстві автомобільних доріг України та Служби автомобільних доріг у Запорізькій області.



На зустрічах обговорювалось   включення ділянки автомобільної дороги Токмак - Пологи у відповідний перелік ремонту автомобільних доріг у 2021 році, а також виділення необхідних коштів.

 Наголосимо, що п’ятого лютого 2021 року депутат подав повторний депутатський запит, де наголосив на необхідності термінового ремонту цієї дороги.

 Завдяки всім цим діям ми вже маємо реальні результати! За програмою Президента України «Велике будівництво» автодорогу  Токмак - Пологи буде відремонтовано!

Згідно отриманої відповіді на чисельні звернення нардепа  зазначається, що Службою автомобільних доріг у Запорізькій області проведено тендерні  процедури для визначення виконавця робіт з поточного середнього  ремонту.

Наразі підрядним підприємством проводяться підготовчі роботи до ремонту ділянки дороги. Спеціалізована техніка вже зняла верхній шар асфальту та розпочинає облаштування вирівнюючого шару.

Хочемо підкреслити, що ремонт планують завершити до кінця поточного року!

З нетерпінням чекаємо проведення ремонту цієї ділянки автомобільного шляху, адже це питання дуже турбує як мешканців м. Токмака, так і прилеглих населених пунктів.