четвер, 26 серпня 2021 р.

Першокласникам Токмацької громади вручено у подарунок портфелі

 Напередодні нового навчального року у Токмаку традиційно за ініціативи   начальника  Управління соціального захисту населення Ігоря Мащенка та міського голови Токмака  Ігоря Котелевського проводиться  благодійний захід для першокласників з багатодітних родин, дітей-сиріт та  дітей учасників АТО. 




Цей рік не став винятком, от тільки список збільшився, бо сюди додали ще й  дітей із сіл громади.

Сьогодні, 26 серпня заступник міського голови Олександр Чуб та  начальник  Управління соціального захисту населення Ігор Мащенко привітали майбутніх першокласників із соціально вразливих верств Токмака та сіл громади з початком нової сторінки у їхньому житті – початком навчання у школі, бажали їм гарних оцінок, нових знань та успіхів.





 А потім  вручили  ранці хлопчикам і дівчаткам із багатодітних родин ( де 4 і більше дітей), сиротам  і дітям з родин учасників АТО, які першого вересня цього року підуть перший раз у перший клас.

Це Іоакім Желобницький, Владислав Ємельянов, Максим Полянський,   Олександр Гришун, Михайло Мосіяш, Артем Нестеренко, Єгор Дудка, Сергій Фененко, Діана Омесь, Анастасія Міщенко, Вікторія Пругло, Софія Угрінчук, Євдокія Шевченко, Ангеліна Яковенко, Дар’я Киценко. 

















На цій  церемонії був присутній і Саша Шелепаєв - син загиблого в АТО захисника Вітчизни Олександра Шелепаєва. Йому вручено конверт з грошовою допомогою.




Михайло АРМАН,

Фото автора