четвер, 16 вересня 2021 р.

Знай наших. Токмачанка Ангеліна Бондаренко – чемпіонка Всесвітніх учнівських ігор

 У Белграді (Сербія) проходять перші Всесвітні учнівські спортивні ігри U15, в яких беруть участь 3 тисячі учнів з 43 країн світу

У складі збірної України на цих змаганнях світового рівня спортивну честь нашої країни у змаганнях з вільної боротьби захищає токмачанка – єдина спортсменка із Запорізької області , вихованка клубу боротьби «Чемпіон» Ангеліна Бондаренко.

У змаганнях з вільної боротьби, Ангеліна показала високий рівень підготовки, технічну майстерність, без поразок провела поєдинки і  виграла фінальну сутичку! Наша землячка, вихованка клубу «Чемпіон» стала чемпіонкою Всесвітніх учнівських ігор, найсильнішою у світі.




Про це повідомив тренер Дмитро Некрасов, який підготував дівчину до участі у перших  Всесвітніх учнівських спортивних  іграх U15.

Нагадаємо. ISF U15 World School Sport Games 2021 об'єднують учнів віком від 13 до 15 років у мультиспортивному заході.

У змаганнях беруть  участь 3 тис. учнів з 43 країн світу в 15 видах спорту: бадмінтон;баскетбол;баскетбол 3х3;боротьба вільна;боротьба греко-римська;волейбол;дзюдо;карате;легка атлетика;плавання;спортивне орієнтування;теніс настільний;тхеквондо;футбол; шахи.

Всього буде розіграно 172 комплекти медалей.