середа, 10 листопада 2021 р.

Актив Молочанська ініціює вихід їхньої громади з Пологівського району і приєднання до укрупненого Мелітопольського району

 До народного депутата та лідера політичної сили «Команда Сергія Мінько» звернулася ініціативна група активу Молочанської ОТГ з проханням посприяти приєднанню їхньої територіальної громади до укрупненого Мелітопольського району. 

З цього приводу відбулася зустріч народного депутата Сергія Мінько з делегацією представників Молочанської громади, в якій була Молочанська міська голова Ірина Липка.


Фото зі сторінки  С.Мінько у facebook


- З одного боку, це свідчить про те, що робота нашої команди щодо розвитку Мелітопольського краю має позитивну оцінку та привертає до нас інтерес у сусідніх територій. З іншого боку, на сьогодні це прецедент для нашого регіону, і можливості такого приєднання потрібно ретельно вивчити, - прокоментував зустріч Сергій Мінько.

Він  впевнений: якщо взяти до уваги економічні передумови, які передбачає географічна близькість Молочанської ОТГ до такого великого адміністративно-ділового центру як Мелітополь, що динамічно розвивається, то цілком зрозуміло бажання активу  Молочанської громади про приєднання їхньої території до укрупненого Мелітопольського району.

Тільки що з цього вийде, поживемо- побачимо. Дерибанізація колишнього Токмацького району продовжується.