субота, 22 січня 2022 р.

Фоторепортаж. Як токмачани День соборності відзначили

22 січня 1919 року на Софійській площі в Києві було проголошено Акт злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Особливо зараз, у складні для країни роки, соборність держави, - це не лише її територіальна цілісність, а й відчуття великої родини, запорука подальшого розвитку незалежної України.

Токмаччина широко відзначила День Соборності. У багатопрофільному  центрі  професійно-технічної освіти та закладах освіти Токмака і сіл громади відбулися патріотичні години та історичні уроки, флешмоби, вчителі та учні утворили ланцюги єднання.









У центральній бібліотеці, дитячій і сільських бібліотеках були організовані тематичні книжкові виставки. Тематичну виставку до Дня Собрності України також було організовано у міському краєзнавчому музеї. А у міському Будинку культури та сільських клубах пройшли урочисті  заходи.














Напередодні Дня Соборності України міський голова Ігор Котелевський разом з заступниками міського голови Олександром Чубом, Олександром Баглаєм, Наталією Мамчак та Романом Молодецьким, радником міського голови Андрієм Корнієнко та керуючим справами виконкому Токмацької міської ради Володимиром Харловим поклали квіти до пам’ятника Тараса Шевченка і  вшанували хвилиною мовчання Героїв України, які віддали своє життя за волю та незалежність нашої держави.