середу, 9 лютого 2022 р.

З полиць магазинів Токмака зникають цукерки Roshen

 У мережі магазинів «АТБ» із полиць зникає  продукція відомої кондитерської фабрики Roshen, що  належить екс-президенту Петру Порошенку.




Це стало відомо з постів українців у соціальній мережі Facebook.  

Журналісти газети «Таврія»  вирішили перевірити магазин АТБ у Токмаку та зранку, 9 лютого не побачили на полицях маркету цукерок Roshen, що продаються на вагу. Натомість тут були шоколадні цукерки кондитерської фабрики «Світоч», Торгових марок  АВК і «Своя лінія».




Як стало відомо,  в мережі почали розповсюджувати інформацію, що АТБ вирішили відмовити від продажу в їхній мережі продукції Roshen.

На офіційній сторінці АТБ у Фейсбук в коментарях користувачі соцмережі цікавляться цим питанням. Але адміністратор стверджує, що відмова від продукції Roshen це лише чутки, які не відповідають дійсності. Проте причини зникнення солодощів цієї торгової  марки не вказали.

За неофіційною інформацією, зараз у магазинах мережі АТБ розпродають наявний товар і нових поставок Roshen поки не планують.

Нам також стало відомо,  що на одній з оптових баз Токмака постачальники лише на 20 відсотків задовольнили заявку бази на продукцію кондитерської фабрики Roshen

Довідково.  Наприкінці 2021 року компанії, що належали екс-президенту України Петру Порошенку, були оштрафовані на 238,6 млн. гривень. Серед виробництв, що потрапили під санкції держави, опинився Roshen. У січні з'явилася інформація, що Порошенко врятував активи Roshen від арешту та переписав бізнес на близького родича.

Людмила АРМАН,

фото авторки