пʼятниця, 15 листопада 2019 р.

Щоб поліція стала ближче до людей


На Токмаччині   відкрили поліцейську станцію, яка буде обслуговувати територію міста Молочанська та  населених пунктів Долинської і Виноградненської сільських рад.
Активну участь у появі у Молочанську поліцейської станції взяли міський голова Володимир Вольвач та депутати міської ради, які надали приміщення ( в якому  до цього розташовувалася мерія) та на його ремонт і облаштування виділили з міського бюджету 50 тисяч гривень.
- Це народні кошти, які «відірвали» від працівників бюджетної сфери і незахищених категорій населення на охорону громадського порядку. Тому обіцяю, що буду контролювати роботу своїх колег, вимагати від них якісної і професійної роботи. Поки ми носимо форму і погони поліцейських, ми будемо захищати і захистимо кожного громадянина від біди, що стукатиме у його двері, - зазначив начальник ГУ НП в Запорізькій області, генерал поліції 3 рангу Микола Лушпієнко під час урочистого відкриття поліцейської станції.


У свою чергу міський голова Молочанська Володимир Вольвач розповів, що сьогодні у Молочанську і вдень, і навіть вночі несе службу поліцейський патруль. І це стимулює населення міста від протиправних  вчинків. У місті є конкретний результат практичної роботи поліції, саме тому усі 26 депутатів міської ради одноголосно прийняли рішення про виділення з міського бюджету коштів на облаштування поліцейської станції. 

І вона відкривається завдяки злагодженій співпраці міської ради, депутатського корпусу і поліцейських, які були зацікавлені у відкритті у Молочанську поліцейської станції – своєрідної філії Токмацького міського відділення поліції.
В урочисту мить символічну стрічку на дверях нової поліцейської станції перерізали начальник ГУ НП в Запорізькій області, генерал поліції 3 рангу Микола Лушпієнко,  міський голова Володимир Вольвач та т.в.о. начальника Токмацького відділення поліції, майор поліції Роман Жураковський.

У відремонтованих, комфортних кабінетах поліцейської станції, обладнаних комп’ютерною технікою, будуть працювати оперативні працівники карного розшуку, дільничний офіцер поліції та  група реагування патрульної поліції.


 З відкриттям поліцейської станції у Молочанську мешканцям міста і населених пунктів двох сільських рад буде набагато зручніше і швидше скористатися допомогою правоохоронців. А поліцейським - значно оперативніше реагувати на звернення місцевих мешканців, яких на території обслуговування проживає понад 8,5 тисяч осіб.
Людмила АРМАН,
Михайло АРМАН,
фото авторські