субота, 30 листопада 2019 р.

У мера Токмака є ідея відродити у нашому місті технічну школу

Міський голова Токмака Ігор Котелевський запропонував голові Токмацької міськрайонної організації «Товариства сприяння обороні України» Віталію Майбороді розробити проект програми з  відродження технічної школи при відділенні ТСО України в нашому місті, і представити цю програму депутатам Токмацького міської ради.
Це було сказано у  Токмацькій міськрайонній організації «Товариства сприяння обороні України», де  відбулися  звітно-виборні збори.
У зборах разом з активістами організації, участь взяли представники штатного апарату обласної організації ТСО України і військового комісаріату.
Голова Токмацької міськрайонної організації ТСО України Віталій Майборода представив звіт про роботу організації за минулі роки. У своїх виступах учасники зборів висловлювалися позитивно про керівника та Правління регіонального відділення. Тому на виборах одноголосно підтримали кандидатуру чинного голови.
Міський голова Токмака Ігор Котелевський  привітав Віталія Майбороду з переобранням на керівній посаді і подарував пневматичні рушниці для навчальної стрільби.
- Віталій Вікторович  гідно очолює регіональне відділення Товариства сприяння обороні України ось уже 16 років. Тому подякував його за багаторічну працю і збереження організації практично за відсутності фінансування з боку держави. В якості подарунка подарував пневматичні рушниці для навчальної стрільби, - написав Ігор Котелевський на своїй сторінці на facebook.
Михайло АРМАН