субота, 9 листопада 2019 р.

Ух ти! «Напрямок» Василівка – Токмак – Бердянськ знову стане автотрасою


 Народний депутат України Павло Мельник на державному рівні порушує проблему вкрай розбитої автомобільної дороги з Василівки на Токмак і  Бердянськ, та клопоче про її ремонт.

Загальний стан автошляхів по всій країні не піддається жодній критиці. Запорізька область не є виключенням. В проекті держбюджету на 2020 рік передбачено збільшення фінансування ремонту доріг на 40% у порівнянні з минулим роком.
-  В рамках своїх повноважень раніше мною спрямовано депутатський запит до Прем’єр-Міністра України, що було оголошено на засіданні Верховної Ради України ще 21 вересня 2019 року: щодо проведення ремонту ділянки автомобільного шляху від Василівки до  Бердянська. Ця дорога проходить через місто Токмак, Василівський, Токмацький, Чернігівський, Приморський та Бердянський райони, - розповідає  народний депутат України  Павло Мельник. - Отримав відповідь від Міністра інфраструктури України, що питання ремонту зазначеної автомобільних дороги Н-30 буде опрацьовано під час формування виробничих планів на наступний рік відповідно до пропозицій Служби автомобільних доріг у Запорізькій області.


Зазначу , що раніше я піднімав це питання на нараді з головою Запорізької  облдержадміністрації. Ремонт дороги до Бердянська визначено як пріорітетний!
Вчора, на нараді з питань реалізації інфраструктурних проектів, яку очолював Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, було знову підняте питання ремонту автомобільної дороги державного значення Н-30 Василівка – Токмак – Бердянськ. Це вкрай важливо для розвитку Бердянська та Приморська як курортів. Це вкрай важливо для мешканців усіх вищезазначених районів та  туристів, які прямують на відпочинок до Азовського моря, - зазначив  народний депутат Павло Мельник.