субота, 30 листопада 2019 р.

Токмацькі стартапери презентували власні бізнес-ідеї


У Запоріжжі, у  виставковому центрі «Козак-Палац» відбувся  масштабний фестиваль бізнес-ідей «StartUp Fest».
Автори бізнес-ідей із Києва, Вінниці, Миколаєва, Києва, Чернівців,  Запоріжжя та області представили аграрні, правові, ІТ-  проєкти, бізнес-ідеї у сфері енергетики, екології, медицини, інклюзивні творчі програми. У виставковій залі свої послуги представляли  бізнес-інкубатори, хаби, міжнародні організації з підтримки бізнесу, інвестиційні фонди, фінансові організації, страхові компанії, представники університетів, освітніх центрів.


Своїми роботами та ідеями відвідувачів фестивалю порадували учні та майстри виробничого навчання Центру ПТО м.Токмак, які представили вишукані вироби з металу ( це постаралися електрогазозварники) і смакоту ( кулінарні шедеври кухарів-кондитерів).

- Бізнес- інкубатор Багатопрофільного центр професійно-технічної освіти  взяв участь у виставці, фестивалю бізнес-ідей. Приємно, що експозицію Центра ПТО оцінили всі відвідувачі. Нашими ідеями цікавляться, ми розуміємо як рухатися далі в цьому напрямку і віримо, що попереду у нашого бізнес-інкубатора велике майбутнє, - зазначила заступник директора Центру ПТО Наталія Федорченко.
Фестиваль бізнес-ідей «StartUp Fest», що  спрямований на розвиток стартап-руху та популяризацію підприємницької діяльності,  відбувся за ініціативи обласної влади, Запорізької торгово-промислової палати та ТПП України, а також за підтримки проєкту ПРОМІС у рамках програми підтримки МСП у м. Запоріжжі.
Михайло АРМАН