понеділок, 6 січня 2020 р.

Увага! Розпочато збір підписів за збереження на карті Запорізької області шостого Токмацького району з центром у місті Токмак !

Шановні жителі Токмака, Молочанська та населених пунктів Токмацького району! Всім, кому не байдуже майбутнє міста Токмак та Токмацького району,  просимо поставити свої підписи  під зверненням до  Прем'єр-міністра  України Олексія Гончарука,   Міністра розвитку громад та територій Альони Бабак (Мінрегіон ), Голови Запорізької ОДА Віталія Туринка за збереження шостого району (округу) в Запорізькій області з центром у місті Токмак.
Це можна зробити в електронному вигляди за посиланням https://forms.gle/ejmatXWSKVTagjvF8
або в паперовому вигляді (підписні листи є в Токмацькій міській раді та районній адміністраціі).
Хто хоче бути координатором збору підписів, можна власноруч роздрукувати звернення та розповсюджувати його  серед населення.

 Збереження шостого району з центром у місті Токмак

Прем’єр-міністру України
Гончаруку Олексію Валеіїовичу
Міністру розвитку громад та територій України
Бабак Альоні Валеріївні
Голові Запорізької обласної державної адміністрації
Туринку Віталію Вікторовичу

Ми, мешканці міста Токмак і Токмацького району, звертаємося до вас з проханням зберегти на території Запорізької області шостий район (округ) з центром у місті Токмак.
Реформа децентралізації покликана покращити якість та доступність послуг для населення, а формування тільки п’яти районів (округів) на території області фактично залишить більшість мешканців Токмаку та прилеглих територій поза зоною доступності цих послуг.
Місто Токмак – є містом обласного значення з населення більше 31 тисячі чоловік, а з суміжними територіями є сталі логістичні, економічні та історичні зв’язки. Також на території міста та району є вся необхідна інфраструктура для створення центру «великого» району (округу).
Закликаємо Вас піти на зустріч населенню та дати можливість території розвиватися, а мешканцям отримати всі переваги від реформи децентралізації. Підписні листи додаються.


Додаток: підписні листи на _____ арк.


З повагою та сподіванням,
Мешканці міста Токмак і Токмацького району