неділя, 2 лютого 2020 р.

Токмацька порадниця. Що піднесе токмачанам сьогоднішня дзеркальна дата 02.02.2020 і як не упустити удачу


Сьогодні  одна з найдивніших дат століття - 2 лютого 2020 року. Такі дати астрологи називають «дзеркальними». Адже 02.02.2020 читається однаково і зліва направо, і справа наліво!
Наступну таку дату слід чекати довше ста років (12.12.2121). Тому «Токмацька порадниця» разом з  астрологами і нумерологами радять мешканцям Токмаччини не пропустити нинішній подарунок долі і якнайкраще розпорядитися успіхом, запрограмованої на неділю, 2 лютого 2020 року.
Ангельська нумерологія
Кожне число має своєю енергетикою, яка так чи інакше впливає на людей. З давніх часів люди звертали увагу на комбінації цифр, і багатовікові спостереження допомагають в сучасному світі протистояти неприємностей. Ангельська нумерологія - це особливий вид спілкування з ангелами-охоронцями, коли людина починає помічати цифри навколо себе і аналізувати те, що відбувається.
Послання помітити нескладно: збіг цифр на годиннику, номер автомобіля з цифрами, що повторюються, рекламу або навіть номер вулиці. Кожне число - це свого роду послання, завдяки якому можна впоратися з будь-якими труднощами, своєчасно поміняти плани, відмовитися або погодитися на певні дії і пропозиції.
Дзеркальна дата лютого
Унікальна подія - дзеркальна дата 02.02.2020 - в наступний раз повториться лише через сто років, а значить, цю подію не можна залишати без уваги.
Лютий  пройде під заступництвом двійки. Ця цифра буде впливати на події останнього місяця зими, і нумерологи прогнозують глобальні зміни в житті багатьох людей. Зміни торкнуться всіх життєвих сфер, і щоб досягти успіху, варто заздалегідь дізнатися про те, позитивна чи негативна енергетика у цього числа конкретно для вас.
Дзеркальна дата лютого запускає процес перетворення, коли час ніби повертає назад, і в такий період можна повернутися до минулого і змінити його. Це не означає, що будь-які події можна переграти, проте Всесвіт дає можливість виправити багато помилок.
Вплив двійки позначиться на свідомості, і в такий час найкраще займатися духовними практиками, спілкуватися з Вищими Силами та прагнути до розвитку.
Спілкування з особистим ангелом-хранителем в цей день допоможе знайти відповіді на складні питання, а також отримати від нього заступництво і захист від будь-яких негараздів.
Сьогодні – день позитивних змін
Недільний день - час для позитивних змін, а значить, не можна потурати дурному настрою та емоціям. Будь-яка агресія і невдоволення відіб'ються в майбутньому, тому варто почати день з посмішки і не відмовляти в допомозі оточуючим.
Під впливом двійки загострюється інтуїція, і нумерологи радять довіряти внутрішньому голосу. Завдяки йому буде можливість відмовитися від нечесних угод і не зробити прикрих промахів. Особливу увагу варто приділити збігу цифр на годиннику. У недільний день ангели обов'язково подаватимуть знаки, і їх своєчасні застереження можуть врятувати від необдуманих кроків.
Зміни торкнуться і особистому житті мешканців Токмаччини. 02.02.2020 самотні серця зможуть залучити в життя любов і познайомитися з другою половинкою, якщо не будуть сидіти в чотирьох стінах. Спільну мову знайдуть і люди в парах, особливо якщо у них були розбіжності.
Що не можна робити 2 лютого 2020 року
В цей день, бурхливий на  енергетику, потрібно уникати негативних емоцій. Тому заборонено сваритися, ображатися (старі образи краще пробачити), взагалі необхідно уникати будь-яких конфліктів.
Також фахівці з нумерології радять 2 лютого не піддаватися емоціям при веденні фінансових справ і при здійсненні покупок - тут вкрай важливий самоконтроль. Порожні бездумні витрати в цей день під забороною, інакше гроші у вас і потім не будуть затримуватися, попереджають астрологи.
Крім того, не слід виявляти зайву зухвалість, щоб позитивна енергетика цього дня не перехлюпувала через край. Це означає, що потрібно бути обережним на дорозі - як водіям, так і пішоходам, а також провести цей день без алкоголю.